A DuPont™ Corian® anyag felhasználási lehetőségei a szálloda és vendéglátó ipar területén széles skálán mozognak. Kezdve a recepciók egyedi, különleges kialakításától, az étkezők berendezésein át egészen a szobák, és főként a fürdőszobák kivitelezéséig. A DuPont™ Corian® legfőbb előnye ezen a területen, hogy könnyen tisztítható, strapabíró, tartós és higiénikus.

A DuPont™ Corian® -ból készült konyhapultok több okból kifolyólag előnyösek a konyhában. Nem vagyunk korlátozva a pult méretét és alakját illetően. A pultot méretre gyártjuk, bármilyen alakzatban és méretben, a tökéletes összeillesztéseknek köszönhetően. A DuPont™ Corian® elemek összeillesztésénél szinte láthatatlan a ragasztás, ami azonban függ az adott színválasztástól. Nem minden szín megfelelő konyhapultnak. A telített és sötét színek az esetek többségében jobban kiemelik a port, kisebb karcolásokat és más szépséghibákat, mint a világosabb színek.

A DuPont™ Corian® -ból készült munkafelület nem csak a vízzel, hanem más folyadékokkal és kémiai anyagokkal szemben is ellenálló, melyek gyakran előfordulnak a konyhában. Nem porózus felületének köszönhetően a DuPont™ Corian® nem szívja magába a kiömlött folyadékokat, bort, kávét, zöldségek levét, stb., valamint ezek az anyag felületén semmilyen nyomot nem hagynak.

A játék a modern világítással már önmagában művészet, de kombinálni azt olyan sokoldalú és könnyen megmunkálható anyaggal, mint a DuPont™ Corian® végtelen lehetőségeket teremt a designerek és bútortervezők számára. A DuPont színek széles választékát kínálja az Illumination Series sorozaton belül, melyek alkalmasak az alulvilágításra, ezzel kihangsúlyozva az anyag és fény kombinációját. Több fajta anyagvastagság összekapcsolásával a fény különböző intenzitással szűrődik át a bútorfelületeken, különleges látványélményt okozva.

A teljes egészében DuPont™ Corian®-ból készült mosdópultok egységes egészet alkotnak, melyen nincsenek hézagok és nem látszanak a ragasztások helyei. A DuPont™ Corian® ellenálló a vízzel és egyéb folyadékokkal szemben, ami rendkívül előnyös a fürdőszobai berendezés esetében.

A mosogatópultokba beépíthetőek tipizált, négy féle színben kapható DuPont™ Corian® mosdók, illetve atipikus mosdók, melyeket cégünk – az érvényes DuPont™ Corian® színkatalógusban megtalálható – bármilyen színben és méretben le tud gyártani előzetes konzultációk alapján.

A DuPont™ Corian® mosdópultba beépíthetők kerámia és egyéb mosdók is, valamint kialakítható egyenes mosdópult is, melyre ráhelyeződik az egyenes aljú mosdó.

A DuPont™ Corian® közterületeken való felhasználásakor – mint pl. vasút illetve buszállomások várótermei, éttermei, repülőterek, bevásárlóközpontok, múzeumok és színházak belső tereinek kialakítása – az anyag legfontosabb tulajdonságai közé tartozik annak tartóssága, illetve, hogy a berendezés esetleges károsodása esetén azt könnyű kijavítani. A széles színválasztéknak és formálhatóságnak köszönhetően szinte bármilyen stílusú környezetben fel lehet használni.