RÓLUNK

Corinex logo

Cégünk 1997-ben alakult Losoncon. Idén június elején új tevékenységbe kezdtünk, beléptünk a műkő disztribúció piacára. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a DuPont™ Corian® anyag megmunkálásában. Együtt az anyag gyártójával, az amerikai egyesült államokbeli vegyipari nagyvállalattal, a DuPont-tal célunk egy megbízható ellátási lánc létrehozása, az anyag feldolgozását végző partnerekre fókuszálva Szlovákia-szerte. Mindezek középpontjában a magas minőségű Corian termékek előállítása áll, illetve a kapcsolatos szolgáltatások nyújtása.

 

Az említett anyag elosztásán kívül cégünk – az anyag megmunkálási folyamatait bemutató – iskolázást is kínál. Ezen felül partnereinknek tanácsadói, műszaki és marketing támogatást nyújtunk. Minden, amit kínálunk, csakis a mi vállalkozásunkban található meg, amely egyedi a közép-kelet európai piacon ilyen irányultsággal.

 

Szakképzett dolgozói csapatunk várja partnereink jelentkezését.

A Corinex csapata

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk disztribútorként elsősorban logisztikai feladatokat lát el. Ez magában foglalja az alapanyagok beszerzését, mint pl. a Corian lapok, ragasztók, egyéb kiegészítők és reklámanyagok. További feladataink a Corian lapok raktározása, csomagolása, átcsomagolása a losonci raktárban. Végül az anyag eljuttatásának biztosítása partnereinknek olyan mennyiségben, minőségben és választékban, ahogy azt vevőnk kérte.

REGISZTRÁLJ!

Vállalkozásunk célja a DuPont™ Corian® anyag feldolgozói hálózatának bővítése Szlovákiában. Ezen célunkat olyan vállalkozások betanításával szeretnénk elérni, melyek elszántak az anyag professzionális szintű feldolgozásának elsajátításában, valamint elkötelezettek a DuPont™ Corian® által képviselt műkő piac reklámozásában és bővítésében.

További információkat az iskolázásról és a részvétel feltételeiről az „Iskolázás” menüpontban találhatnak.

ISKOLÁZÁS

Annak érdekében, hogy végső vevőink ne csak az anyag formájában kapjanak magas minőséget, hanem az első osztályú kivitelezésben és professzionális szerviz formájában is, folyamatosan készen állunk partnereinket oktatni, tudatjuk velük legfrissebb híreinket, támogatjuk gyártási tevékenységüket.

A DuPont™ Corian® terjesztésének lényege nem az eladott mennyiségben áll, hanem a műkő piac bővítésében, mialatt a végső termékek megszokott magas minősége nem szenved csorbát. Ezen okból foglalkozunk partnereink gyártási tevékenységével és a gyártás során alkalmazott folyamataik megfelelőségével. Műszaki támogatást nyújtunk ezen folyamatokat illetően, ha szükséges. Olyan partnerkapcsolatokat szeretnénk kiépíteni, melyek a hosszú távú együttműködésen és a bizalmon alapulnak. Mivel partnereink tevékenysége közvetlenül befolyásolja a mi megítélésünket is a piacon, az ő támogatásuk a mi üzleti érdekünk is.

A fent említett támogatás igénybevételéhez, illetve felmerülő bármilyen kérdés esetén, az „Elérhetőségek” menüpontban megadott telefonszámokon illetve e-mail címeken keresztül bátran lépjenek velünk kapcsolatba.

További anyagok és információk érhetők el partnereink számára a Belépés partnereinknek menüpontban a bejelentkezés után. Ezen kívül azok, akik a tevékenységünk illetve szolgáltatásaink felől érdeklődnek, letölthető anyagok, katalógusok, használati útmutatók széles kínálatát találja meg a weboldalon. A legtöbb anyag nyilvánosan elérhető.

REGISZTRÁLJ!